Kombucha, bautura zeilor

kombuVa invitam la un curs adresat tuturor celor care vor sa isi imbunatateasca viata prin consumarea ceaiului de Kombucha si prin folosirea calendarului lunar.

Veti  afla  despre:
1.    Ce este Kombucha? De unde provine si ce este .
2.    Cum  preparam ceaiul de Kombucha?
3.    Importanta  energizarii  apei.
4.    Cum bem ? Cand bem?
5.    Cum  sa  mentineti  echilibrul  simbiotic  dintre  ciuperci  si  bacterii?
6.    Folosirea  calendarului  lunar cu aplicatii  directe  in  masaj , ingrijire  si alimentatie.
7.    Beneficii

Detalii de inscriere :

 

Cat dureaza: Cursul dureaza 3h-3h30m
Veti primi si: puisori de ciuperca pentru participanti si apa necesara pentru cultivare + degustare ceai preparat de Kombucha + suport de curs

Cand :   Duminica  13.04.2014, ora 15:00
Unde: Valmedica Medicina Complementara Iasi,B-dul Nicolae Iorga, nr.1 , langa Auto Racemi (fostul bazar)

http://harta.iasi.rou.ro/strada/nicolae-iorga_54811/

Contributie: 30 Ron
Cine prezinta: Iuliana Andronache tel. 0762/680648
Inscrieri si la Eugenia Acatinca(Valmedica): tel.0741/664398

Eveniment FB

In jurul anilor 220 I.Hr., în China, în timpul dinastiei Tsin, ciupercile erau considerate a avea efecte magice. Una era însă preţuită şi apreciată, mai presus de celelalte, şi anume `Divina Che` (Ganoderma japonicus Lloyd), cunoscută chinezilor ca `Ling-tsche`. Kombucha este practic o colonie de peste 20 de micro-organisme , bacterii “prietenoase” şi ciuperci care fermentează in ceai dand nastere la o bautura aromata si acidulata. Se  poate consuma intern ceaiul preparat si se poate folosi si extern in cosmetica, vindecarea ranilor , eczeme.

Cateva beneficii :  reglează flora intestinală şi o susţine pe cea benefică (microorganismele din   intestin care sunt benefice şi indispensabile pentru sănătatea noastră) ,  ajută la curăţarea colonului şi drenarea vezicii biliare ,  ajută la menţinerea unei digestii sănătoase , ameliorează colita şi îndepărtează crampele stomacale ,  opreşte diareea neinfecţioasă ,  este un foarte bun calmant ,  îmbunătăţeşte  performanţele  sexuale,  reglează apetitul ,  ajută în curele de slăbire (folosindu-se şi o dietă corespunzătoare, săracă în grăsimi de origine animală  şi însoţită de mişcare), creşte imunitatea organismului şi capacitatea acestuia de autovindecare, îngroaşă şi întăreşte părul , întăreşte unghiille, îmbunătăţeşte mirosul. Scade susceptibilitatea la alergii si infectii respiratorii .Are  eficienta in dermatitiele alergice si in eczeme.

“Natura ii ajuta intotdeauna pe cei ce doresc ei insisi sa iasa la liman.” Mateo Aleman

             Va asteptam cu drag!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *