Kombucha, miracolul vindecarii

Kombucha event 1 Nov

 

Va invitam la un curs adresat tuturor celor care vor sa isi imbunatateasca viata prin consumarea ceaiului de Kombucha si prin folosirea calendarului lunar.

http://www.iulianaandronache.ro/kombucha/testimoniale

Veti afla despre:

1. Ce este Kombucha? De unde provine si ce este .
2. Cum preparam ceaiul de Kombucha?
3. Importanta energizarii apei.
4. Cum bem ? Cand bem?
5. Cum sa mentineti echilibrul simbiotic dintre ciuperci si bacterii?
6. Folosirea calendarului lunar cu aplicatii directe in masaj , ingrijire si alimentatie.
7. Beneficii

Eveniment FB:

 https://www.facebook.com/events/845064025526351/

Detalii de inscriere :

Cat dureaza: Cursul dureaza 3h-3h30m
Veti primi si: puisori de ciuperca pentru participanti si fermentul necesar pentru cultivare + degustare ceai preparat de Kombucha + suport de curs

Cand : Sambata 1 Noiembrie 2014, ora 16:00
Unde: Valmedica Medicina Complementara Iasi,B-dul Nicolae Iorga, nr.1 , langa Auto Racemi (fostul bazar)

http://harta.iasi.rou.ro/strada/nicolae-iorga_54811/

Contributie: 30 Ron
Cine prezinta: Iuliana Andronache tel. 0762/680648
Inscrieri si la Eugenia Acatinca(Valmedica): tel.0741/664398

In jurul anilor 220 I.Hr., în China, în timpul dinastiei Tsin, ciupercile erau considerate a avea efecte magice. Una era însă preţuită şi apreciată, mai presus de celelalte, şi anume `Divina Che` (Ganoderma japonicus Lloyd), cunoscută chinezilor ca `Ling-tsche`. Kombucha este practic o colonie de peste 20 de micro-organisme , bacterii “prietenoase” şi ciuperci care fermentează in ceai dand nastere la o bautura aromata si acidulata. Se poate consuma intern ceaiul preparat si se poate folosi si extern in cosmetica, vindecarea ranilor , eczeme.

Cateva beneficii : reglează flora intestinală şi o susţine pe cea benefică (microorganismele din intestin care sunt benefice şi indispensabile pentru sănătatea noastră) , ajută la curăţarea colonului şi drenarea vezicii biliare , ajută la menţinerea unei digestii sănătoase , ameliorează colita şi îndepărtează crampele stomacale , opreşte diareea neinfecţioasă , este un foarte bun calmant , îmbunătăţeşte performanţele sexuale, reglează apetitul , ajută în curele de slăbire (folosindu-se şi o dietă corespunzătoare, săracă în grăsimi de origine animală şi însoţită de mişcare), creşte imunitatea organismului şi capacitatea acestuia de autovindecare, îngroaşă şi întăreşte părul , întăreşte unghiille, îmbunătăţeşte mirosul. Scade susceptibilitatea la alergii si infectii respiratorii .Are eficienta in dermatitiele alergice si in eczeme.

“Natura ii ajuta intotdeauna pe cei ce doresc ei insisi sa iasa la liman.” Mateo Aleman

Va asteptam cu drag! Spor in toate!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *