Cocktail cu plante – cura de 21 zile

herbsVa propun ca in urmatoarele 21 zile sa faceti urmatoarea cura cu plante(+cateva exercitii practice asociate) pentru  functionarea optima a aparatului  uro-genital si imbunatatirea aspectelor feminine.

Folositi urmatoarele plante:

–  2 linguri de crusin (scoarta)

–  1 lingura tintaura

–  1 lingura jumatate chimen(este si sub denumirea de chimeon)

–  2 linguri fenicul

–  2 linguri de anason

– 2 linguri de sunatoare

– 2 linguri de coada soricelului

–  2 linguri cu varf de lemn dulce

– 3 linguri de marar (seminte) +2 linguri merisor

Toate acestea amestecati-le intr-un bol si dati-le prin masina de tocat sau utilizati masina de zahar caci toaca mai fin. Macinati-le pana obtineti o pulbere foarte fina. Crusinul de exemplu se va toca un pic mai greu caci se utiliseaza scoarta. Puneti pulberea intr-un borcan inchis ermetic la loc uscat si intunecos.Pulberea obtinuta are o aroma extraordinara.Puteti folosi cuvinte ca Iubire, Pace , Armonie, Vindecare , Feminitate, Sanatate pt a inscriptiona borcanele cu pulbere.

PulbereLuati o lingurita de 3 ori pe zi pe stomacul  gol (cu 1h, 2h inainte de masa) si tineti pulberea sub limba timp de 10- 20 minute .Puteti asculta o muzica care va inspira si va linisteste sau va ajuta sa va focusati la ce aspect feminin doriti sa vindecati.

Respirati corect in tot acest timp, fiti atenti la respiratie si la gustul pe care il simtiti. La inceput se simte aroma puternica de marar apoi de lemn dulce iar la final este un gust usor amarui de la coada soricelului. Dupa ce tineti cam 10 m sub limba pulberea  mutati limba in cerul gurii si  faceti si o meditatie scurta pt inca 10 m . In tot acest timp puteti folosi pt spate(zona lombo- sacrata) si o plosca din aceea de cauciuc umpluta cu apa fierbinte . La final inghititi pulberea si beti 1 pahar, 2 pahare de ceai de busuioc amestecat cu marar. Repetati de 3 ori pe zi timp de 21 zile.

Si nu uitati sa va delectati cu un masaj facial pe Luna in crestere in Berbec pt a evita durerile de cap si migrenele !  Spor si un nou an binecuvantat!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *