Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansare carte “Echilibru feminin”- Carturesti Palas, Iasi-

February 11, 2017 @ 6:30 pm - 7:30 pm

Va invit sambata , 11 Feb 2017 (de luna plina) la Carturesti Palas in Iasi la lansarea cartii “Echilibru feminin” (ora 18:30) .

https://iulianaandronache.ro/carte-fertilitate/cartea-echilibru-feminin/

Timp de 1 h voi vorbi despre temele mari abordate in carte : ce este energia feminină(şi acceptarea corpului de femeie) , lucrul cu simboluri (creaţia şi vizualizarea), respiraţia şi exerciţiile energetice(orbita microcosmica), leacuri pentru fertilitate şi probleme menstruale, calendarul lunar al fertilitatii, calendar lunar vs. calendar solar, exerciţii fizice pentru fazele lunii , nutriţia în acord cu fazele lunii , ritualuri de trecere în viaţa unei femei, masaj terapeutic şi aromoterapie, construirea spaţiului interior de vindecare, vindecarea relaţiilor cu strămoşii, vindecarea după divorţ, practici pentru femei, ritualul preparării ceaiului de Kombucha şi câteva interviuri .

Dorinţa mea dintotdeuna a fost să pot ajuta , mai ales femeile , care mi se pare că suferă pe lumea asta mai mult decât suferă bărbaţii. Aceasta este doar o stare de fapt la care am meditat ceva timp pentru a găsi soluţii de rezolvare, în primul rând pentru suferinţa mea.
Am observat că femeile, deşi suferă mai mult , sunt făcute să se vindece mult mai uşor (mai ales dacă fac parte din diverse comunităţi pentru că împreună sunt mult mai conectate şi mai puternice). Însă nu putem fi ceea ce suntem dacă ne otrăvim  zilnic cu neiertarea părinţilor, neiertarea unui partener care poate ne-a rănit cândva sau neiertarea fiinţelor fata de care ne simţim trădate. Trebuie să ne acceptăm în totalitate originea, trecutul şi toate darurile prezentului pentru a ne înscrie pe traiectoria bună pentru noi, pentru a ne accepta că uneori suntem total pe dinafară fără a ne judeca prea aspru.

După mulţi ani în care mi-am testat limitele , după alţi 5 ani de căutări , cursuri şi workshop-uri şi articole publicate pe blog s-a născut cartea “Echilibru feminin”. Există modalităţi multiple de a ajunge la echilibrul feminin atât de necesar în lumea în care trăim, în această carte este prezentat doar ce m-a ajutat pe mine, aşa cum am înţeles şi cum am experimentat eu.

Details

Date:
February 11, 2017
Time:
6:30 pm - 7:30 pm
Event Tags:
, , , , ,
Website:
http://www.iulianaandronache.ro

Organizer

Iuliana Andronache
Phone:
+40762680648
Email:
contact@iulianaandronache.ro
Website:
www.iulianaandronache.ro

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *